sobota 31. ledna 2009

Paroubek: Na Petře je nevíc sexy její ku.da!

Petro, máš to zapotřebí?!
PRAHA- Jiří Paroubek se pěkně rozjel! Na zahajovacím večírku svého turné o vyřešení krize popíjel se svými kumpány Rathem a Jandákem. "Přišli asi kolem deváté a zůstali do tří," prozradil Blogu majitel baru Kapitál. "Hádali se o ženských, pili whisky, kouřili doutníky a byli dost hluční," postěžoval si jeden z návštěvníků, "nakonec jsme kvůli nim museli odejít, i když se nám vůbec nechtělo."
Blogu se podařilo zajistit bezpečnostní kamery z Kapitálu a pomocí Sue Thomasové, agentky FBI ze seriálu Sue Thomasová, agentka FBI, se nám podařilo odečíst třem výtečníkům ze rtů moc zajímavý rozhovor.
"Kluci, já vám teda povim, na tý mojí je nevíc sexy její ku.da. A nos jí dám spravit, hned zejtra, zajedeme do Plastický chirurgie, s r. o.! Kdo z vás to má?," vykřikoval Paroubek. "Jedna je ti na ho.no! Lepší je mít dvě, co když to stará dostane, co potom?!," trumfoval Rath. "Kluci, nechte těch keců, do pr.ele, a pojďte někam na žrádlo!, za rohem maj´ zabijačkový hody, pojďte na prasátko!" prosil Jandák. "Sám jsi prase!" opáčil notně opilý Rath. "Proč já s váma vlastně chodim..." posteskl si Jandák.
Jedno je jisté, zítra čeká všechny pány velká kocovina. Reportáž o ní vám přineseme zase zítra. Jestlipak Petra uvaří Jirkovi vývar?

Žádné komentáře: