středa 25. září 2013

ŠOK! HRŮZA! DĚS!

"Panebože, jaká zrůda mohla udělat takové zvěrstvo?!" Přesně taková slova běžela hlavami obyvatel kadaňského sídliště Na Podlesí. Malé klidné městečko na severu Čech se dnes probudilo do smutného rána, ze kterého se jistě jen tak nevzpamatuje.
"My jsme šly do školy a najednou jsme to viděly a hned jsme utíkaly domů. Maminka už nás samotné nepustila, dneska nás omluvila ve škole", řekly nám k celé té strašné tragédii žačky místní školy. Jejich rodiče se teď bojí toho, co by ještě mohlo přijít.
"Bojíme se, aby neměly trauma.Nebudu je teď vůbec pouštět ven, hlavně do školy. Kdo to udělal, toho budu žalovat!", řekla k celé věci matka osmi nešťastných dívek Eržika G.
Co se vlastně na severu Čech stalo? "Celé je to v šetření, zatím nemůžeme nic potvrdit, ani vyvrátit", vyjádřila se tisková mluvčí městské policie plk. Skřivanová. Proč ale zůstalo celé ráno místo nezajištěno, na to už nedokázala odpovědět. Reportér Blogu jednoho člověka se tak stal svědkem srdcervoucí scény, kdy otřesné místo spatřily dvě osmileté dívky se školními taškami na zádech.
"Proč, proč, proč to někdo udělal?!?!", dokázaly ze sebe vysoukat v objetí a slzách.
-
Nám je vše jasné - může za to Zeman.
-



1 komentář: