úterý 14. srpna 2012

Něco pro rodinu

No co ti mám povidat, kámo, prostě máma dostala nějaký prémie v práci, tak sem si řek, že rodinu vyvezu na nějakej ten prodlouženej víkend, víš co ne? Tak sem furt přemejšlel, řikám si, že to chce něco pro malýho, takže žádný velký courání po hradech a tak, spíš ta koupačka kdyby byla a nějaký takový to vyblbnutí, že jo. Tak sme jeli do toho Liberce, do Babylonu. Umyl sem felinu, ať neděláme ve světě ostudu a jedeme tam. Cesta ti to je krásná, furt vidíš ty kopce kolem a pak najednou Ještěd před tebou.
Hotel to je, ty vole, nádhernej, krásný žlutý a růžový barvy, vono to má vypadat jako ve starověkym Říme, ve středověku, nebo tak, prostě všude sou takový sochy, jako ve filmech o Asterixovi. Tak tam zastavíme a hnedka je tam červenej koberec, řikám ´mámo, otři si boty´ a deme dovnitř. Pokoj fakt luxus jako prase a furt všude takový ty sochy a malby jak někde v pyramidě.
Voni tam maj ten akvapark a tos ještě neviděl. No malej byl jak praštěnej a já jako taky, to klidně řeknu, se nestydim. Tam se dalo blbnout furt. Sou tam jeskyně, těma normálně proplouváš, voni mněněj barvu, klouzačky, tobogány a různý gejzíry. Jako v tom péčku o Kaligulovi.
Dobrý bylo, že vstup do toho akvaparku byl jako v ceně toho ubytování, takže sme se chvíli koupali a pak sme šli na pokoj a potom zase koupat. Taky sme mohli do iqparku, to víš samý pokusy, fyzika a tak, to mě fakt bavilo na základce, jako páka a magnety a lidský tělo a tak.
Ještěd ti je, kámo, prostě parádní. Ale taky ten výhled, to vidíš prostě všude okolo a seš vysoko, fakt paráda, to se jinak říct nedá. Sme se tam najedli, ceny dobrý, sem čekal, že jako na Ještědu to natáhnou, ale dobrý.
Jo a vlastně ještě ten Dinopark, tam máš normálně dinosaury, teda jako modely, ale normálně tak jak byli velký, tak tak je tam máš. Některý se hejbou, jako dobrý to bylo, jen ten tyranosaurus sem myslel, že je větší, ale neni, tak ňák jako žirafa, asi tak no.
Prostě dobrý to bylo, ale hlavně, že malej si to užil, víš co ne, má prázdniny, tak prostě aby měl ňáký ty vzpomínky.


Žádné komentáře: