pondělí 1. března 2010

Upocený sport

Jiří Paroubek slibuje (už tady by mohl můj příspěvek skončit, to není nic nového), že až bude premiérem, přesune péči o sport z MŠMT přímo na svou osobu. Populismus jako prase, to vidí každý rozumný člověk.
Paroubek si ale neuvědomuje, že celý jeho nápad je zbraní dvojsečnou a že se mu může krutě vymstít. Češi jsou choulostiví na prohrané turnaje, volají po odvolávání trenérů a předsedů všelijakých svazů. Tady nezapomínají jako při tom, kdo potopil vládu, kdo rozhazoval peníze, kdo sliboval a nesplnil.
Při výkonech naší hokejové reprezentace tak nebude mít Paroubkova vláda dlouhé tvání. Po první prohře bude vyokněna ze Strakovky.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ultramoderní hospoda,kde pivo točí robot a povídá si s hosty...První den příjde host.Robot mu natočí pivo a ptá se na hostovo IQ."130",odpoví host a debata se nese v duchu teorie relativity a kvantové fyziky.Druhý den příjde jiný host, který na stejnou otázku odpoví:"95",a debata se točí kolem ženských,fotbalu a hokeje.Třetí den točí robot pivo jinému hostovi,když se dozví,že jeho IQ je "30".Robot podá pivo hostovi a zeptá se:"Budeme letos volit toho Paroubka?"