pondělí 1. února 2010

Fuckbook

Napadlo mne založit stránky fuckbook.com, sociální síť (podobnost s facebookem čistě náhodná), na které by se každý člověk mohl svěřit s kým, kdy a jak měl naposledy sex.
Každý uživatel by měl k dispozici kalendář, do kterého by zapsal, kdy má čas a jeho přátelé by se potom k němu na určité doby přihlašovali, aby spolu tito mohli mít pohlavní (ale nejen ten) styk. Byla by tím zaručena určitá dynamičnost celé sítě, neboť by se nikdo nemohl vymlouvat na to, že už dlouho nic, že se nudí a tak podobně. Zcela účelně by pak každý uživatel měl ve své fotogalerii pouze fotografie přirození, zadnic, u žen pak i ňader (u mužů by nebyla ňadra přípustná), aby hned každý věděl, do čeho jde.
Doufal jsem, že stránky budou sponzorované společnostmi Primeros, Durex a EroticCity, kteréžto by mohly zasílat zájemcům prezervativy a různé pomůcky, aby počteníčko bylo co nejvíce šťavnaté.
K dispozici by byl velký výběr erotických her:
Strategická Majitel vykřičeného domu (hráč začíná jako vrátný v bordelu a musí se propracovat až na post nejvyšší, a to pomocí udávání zákazníků rodinám, prodejem použitého spodního prádla prostitutek, apod.)
Střílečka Oplodni mne (hráč má k dispozici penis a střílí spermie do vagíny, za které dostává body; bude-li spermií, a tedy bodů, alespoň deset miliónů, může ženu oplodnit a vyhrává; za spermie vstříknuté do análního otvoru se body odebírají)
Brutální Síň pana de Sade (myslím, nepotřebuje popis)
apod.
Bohužel jsem narazil na dvě nepříjemné věci
1. Po rozhovoru se Zuzou jsem usoudil, že ženy nerady mluví o svých sexuálních zážitcích detailně. Maximálně to kometují "hmmm, dobrý", "joooo, lepší", "super, fantastické", přičemž se usmívají, hledí k nebi a rukama naznačují, podobně jako rybáři. Na fuckbook by tedy byli přihlášeni většinou muži, což by vedlo k obrovské vytíženosti žen tam přihlášených, k dlouhým čekacím lhůtám a tedy i ztrátě prestiže a smyslu celého projektu.
2. Doména fuckbook.com už je zabraná víceméně stejným nápadem.

3 komentáře:

Adé - La řekl(a)...

Nevím, kdo je Zuzu, ale nemyslím si, že by ženy nerady mluvily o sexu. Spíš se stydí. A pak některé mají takovou zvláštní představu, že zažívají něco tak vyjímečného, že by o tom nikdo neměl vědět...
Pche.

Anonymní řekl(a)...

PROBLÉM JE ŽE FUCKBOOK.COM existuje...Takže si přišel s křížkem po funuse... bohužel...

Apo řekl(a)...

Zajímalo by mě, jaké jsou výdělky FuckBooku v porovnání s FaceBookem :-)