pátek 29. ledna 2010

Proč muži masturbují

Proč muži masturbují? Na to přinesl odpověď nedávný výzkum, kterého se Blog jednoho člověka zúčastnil. Jednalo se o výzku, mapující mužskou masturbaci od počátků, tedy raných dětských hrátek s pindíkem, přes pubertální obsesi prováděnou třináctkrát denně až po zasněné vzpomínání na kolečkovém křesle v nejzazším koutě domova pro seniory (čti seňory).
Výzkum byl dotován Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR (někteří lidé si vybírají práci právě kvůli masturbaci) a Ministerstvem pro menšiny ČR. Ministr Kocáb k tomu řekl: "Chci si ověřit, jestli si to černoši dělají stejně jako my bílí, i když mají mnohem delší penisy."
Značnou částkou podpořila projekt i Evropská unie. Předseda Evropské komise José M. Barroso tento výzkum zařadil do celoevropské akce ´Společnou masturbací za sjednocenou Evropu´.
-
Celkem bylo dotázáno na 20.000 mužů a chlapců ve věku od 16 do 78 let, ze všech možných sociálních a ekonomických skupin. Ti odpovídali anonymně, případně pod přezdívkami. Otázky se týkaly jak jejich začátků, tak i momentální situace. I když byli respondenti vybíráni přesně podle předem daných kritérií, našli se tací, kteří se účasti na výkumu přímo dožadovali:
"Dobrý den, tady manažer Ivety B., prý děláte něco o masturbaci."
"No, ano, co byste potřeboval?"
"Chci, abyste těm chlápkům dal fotku Ivety, aby si ti chlapi u toho honili. Víte, to cédéčko se vůbec neprodává."
...
Muž pod přezdívkou ´sexymozek´ místo sebe poslal manželku. "Můj muž teď nemůže, kojí naší malou dcerku, má totiž větší prsa než já."
-
A výsledek výkumu? Pro mnohé to bylo šokující zjištění. Poslankyně Hana Šedivá (ČSSD) dokoce vykřikovala na zasedání sněmovny: "Dámy a pánové, tohle nesmí ven. Nikdy! Vždyť to je anarchie, nic jiného! Co nás čeká příště? Skupinové masturbování na náměstích, v parcích a fotbalových stadionech?!" (v tuto chvíli zazářily oči všem poslancům mužského pohlaví, dokonce i kníže se probudil a slastně mlasknul)
-
Muži masturbují, protože je to baví.

2 komentáře:

Bad Boy řekl(a)...

Ha,ha! Dobrý blog a vtipný článek:-)
Candy masturbation...

http://badboyjournal-cz.blogspot.com

Anonymní řekl(a)...

Po 20 letech manzeltvi jsem pristihla manzela nekolikrat masturbovat!Byl to pro mne hrozny pocit protoze jsem se citila odstrcena a ponizena jak rikam po 20 letech dava prednost masturbaci!!