pondělí 4. ledna 2010

Pět míst, kde budete určitě zavražděni

Z nedávného výzkumu agentury SVČVZFT (Společnost pro výzkum četnosti všemožných zhůvěřilostí ve filmu a televizi) při BJČ (blog jednoho člověka) vyšlo pět míst, kam by bylo neradno jezdit na dovolenou. Jsou to místa s vysokou pravděpodobností vraždy.
1. Midsomer
Tato vesnička už prakticky neexistuje. Polovina obyvatel byla vyvražděna a druhá polovina sedí za ty vraždy ve vězení. Stejný poměr (tedy jeden mrtvý na jednoho vraha) zůstává i mezi přistěhovalci. Je ovšem s podivem, že se sem ještě vůbec někomu chce.
2. město New York
Chcete-li zemřít neobvyklou smrtí, je toto místo určeno právě vám. Úřad starosty vydal rozpis útoků na město, abyste si sami mohli vybrat:
Pondělí a čtvrtek - mimozemské existence, toužící vymazat život na zemi
Úterý a pátek - Godzila
Středa - příroda (na výběr široká škála tajfunů, tsunami, hurikánů a kobylek)
víkendy - atomové bomby Sovětského svazu, Číny a KLDR
3. stát Kalifornie
Pravděpodobnost, že budete zabiti je v Kalifornii skutečně vysoká, budiž vám útěchou, že případ budou vyšetřovat ti nejlepší kriminalisté: Policajt z Beverly Hills, Columbo, Kriminálka Las Vegas, Policajt ze San Franciska ..
4. německá dálnice
Všechna auta, jedoucí po německých dálnicích jsou vystavena velkému riziku v podobě modrého mercedesu, jedoucímu až 250 km/h, řízenému jedním vysokým bělochem a jedním pomenším Turkem. V případě, že byste na ně narazili, máte téměř stoprocentní jistotu, že vaše auto najede na sud, zábranu, žebřík, či šikmou plochu, aby mohlo být vymrštěno do výšky, dopadlo na bok, udělalo několik přemetů a nakonec vybuchlo.
5. všechna místa, kde se objeví Jessica Flatcherová
Nikdo nechápe, jak je možné, že tuto dámu pořád někam zvou, když všude, kde se objeví, dojde k vraždě. Každého logicky napadne, že tedy ona musí být tím masovým vrahem. Bohužel, tato dáma dokáže vždy svou vraždu navléknout na někoho jiného s pomocí své fantazie a předlouhým líčením toho, jak to mohlo být.

3 komentáře:

Pavlik řekl(a)...

Jiříku, zase jsi mě neuvěřitelně pobavil.Díky

Pavlí Ká řekl(a)...

Zkrátka boží... :D

Pája řekl(a)...

Nemusela jsem číst, co je psáno za číslem jedna. Bylo to jasné a zábavné =)